امروز: Mon 18 Oct 2021 برابر با 18 October 2021

یا مدبر الیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال
 حول حالنا الی احسن الحال

⚛ نوروز امسال را که تولد دوباره طبیعت ، عید فرخنده و پیام‌آور دوستی ، عشق و محبت است ، در حالی در آغوش می‌گیریم که در سال 1399، شیوع ویروس منحوس کرونا ، عزیزان بسیاری را آسمانی کرد و فاصله‌های بسیاری را میان مردمان باصفای این سرزمین باعث گشت. از این‌رو یادمان باشد که زیبایی‌هاي کوچک را بهانه ای برای شادتر و بهتر زیستن قرار دهیم.
✅ اینجانب ضمن آرزوی صحت ، سلامتی و عافیت برای همه هم‌وطنان ارجمندم ، به‌ویژه بیماران عزیز و کادر درمانی و هم‌چنین آرزوی غفران الهی برای تمامی درگذشتگان ، فرا رسیدن سال نو و نوروز 1400 و تقارن آن با اعیاد مبارک ماه شعبان به ویژه ولادت باسعادت امام عصر (عج) را به محضر مردم شریف شهرستان خوی ، جامعه بزرگ دانشگاهیان شهرستان و  خصوصا " همکاران ارجمند ، دانشجویان عزیز و اساتید عزیز" موسسه آموزش عالی شمس تبریزی و خانواده محترمشان تبریک عرض نموده و از خداوند منان بهترین ها را برایشان آرزو می کنم.

نادر فزون مهر
سرپرست موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی