امروز: Fri 22 Jan 2021 برابر با 21 January 2021

بیانیه موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی در پی شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی

• Saturday, 04 Jan 2020

انالله واناالیه راجعون

“مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلا”

شهادت راه و سرنوشت مردان خداست و چه سرنوشتی بهتر و والاتر از شهادت در راه پروردگار مهربان.
شهادت سپهبد رشید اسلام ، حاج قاسم سلیمانی را به محضر مقدس حضرت ولی عصر (عج)، رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی (مد ظله العالی)، ملت قدرشناس ایران اسلامی، آحاد رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی ، خانواده معظم و علاقمندان و ارادتمندان ایشان بویژه دانشگاهیان تبریک و تسلیت عرض می نماییم.

اعضای هیات موسس موسسه، مسئولین - سرپرست موسسه - کارکنان - اساتید و دانشجویان موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی

Joomla! Debug Console