امروز: Wed 30 Sep 2020 برابر با 29 September 2020

برگزاری نشست هم اندیشی حوزه و دانشگاه همزمان با ۲۷ آذر سالروز "شهادت دکتر مفتح" در حوزه علمیه خوی

• Saturday, 21 Dec 2019

همزمان با ۲۷ آذر سالروز "شهادت دکتر مفتح  " نشست هم اندیشی حوزه و دانشگاه" صبح امروز در حوزه علمیه خوی با حضور اساتید ، دانشجویان ، طلاب و روحانیون برگزار شد

در این مراسم دکتر محسنی به نمایندگی از مسئولین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی  و حجت الاسلام اکبرزاده به نمایندگی از حوزه علمیه پیرامون نقش و اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب ، نقش و اهمیت جوانان در وحدت مطالبی را تاکید نمودند و همچنین در ادامه ۵ نفر از دانشجویان و طلاب در تریبون آزاد مطالب خود را ارائه نموده و در آخر حاج آقا شکوری ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری چنین جلساتی، بر حمایت همه جانبه خود از اقدامات عملی وحدت حوزه و دانشگاه تاکید کرد.

لازم به توضیح است که دفتر وحدت حوزه و دانشگاه در دفتر امام جمعه راه اندازی شده است.

Joomla! Debug Console