امروز: Wed 15 Jul 2020 برابر با 14 July 2020

دیدار فرماندار محترم خوی با هیات موسس دانشگاه شمس تبریزی خوی

• Friday, 20 Mar 0775

دیدار فرماندار محترم خوی با هیات موسس دانشگاه شمس تبریزی خوی

فرماندار خوی جناب آقای دکتر حسین سیوانی اصل در معیت معاونت عمرانی جناب آقای اکبر زاده و آقای طالبی از دانشگاه شمس تبریزی بازدید و از نزدیک در جریان امورات آموزشس و اداری و احداثی این موسسه قرار گرفت. وی چابک سازی و حمایت از بخش خصوصی در همه زمینه ها خصوصا آموزش عالی را از سایت های دولت تدبیر و امید دانست و افزود * سازی، هدفمندی و آموزش و تلاش برای جذب دانشجو در مقاطع ارشد و رشته های بین رشته ای و متناسب با بازار کار را از رسالت های دانشگاه های غیر دولتی برالی بقا در شرایط فعلی رکود جمعیت دانشجویی کشور دانست. دکتر شکراله زاده ضمن عرض تشکر از نگاه ویژه معاوت استاندار به سمن ها و بخش خصوصی و مراکز آموزش عالی غیر دولتی گزارشی از عملکرد سه ساله خود و اعضاء هیات موسس تقدیم ایشان نمود. وی افزود این دانشگاه که در سال 1390با سه رشته و 240 دانشجو فعالیت خود را در شهرستان خوی آغاز نمود هم اکنون با حدود 1000 نفر دلنشجو در 11 رشته مقطع دانشگاهی به حیات خود ادامه می دهد. وی حضور فعال در عرصه های اجتماعی فرهنگی را از سیاست های اصلی اعضای هیات موسس عنوان نمود و اضافه نمود از تمام ظرفیت های خود برای رسیدن  به توسعه پایدار شهرستان خوی استفاده خواهد نمود. دکتر شکر اله زاده عمده مشکلات این موسسه را کمبود فضای فیزیکی  آموزشس ملکی عنوان کرد و از فرماندار فرهیخته و دانشگاهی خوی درخواست نمود حمایت های همه جانبه خود را در جهت توسعه همه جانبه مراکز آموزش عالی شهرستان که از شاخص های توسعه می باشند انجام دهد. دکتر سیوانی اصل در پایان در معیت مهندش اکبرزاده و مهندس طالبی و اعضای هیات موسس از فضاها و امکانات دانشگاه شمس بازدید بعمل آوردند و از زحمات آنان که باعث اشتغال زایی حداقل 86 هیات علمی تمام وقت و مدعو و 15 نفر کارمند گردیده اند، تقدیر و تشکر نمود و قول مساعد داد تا تمام توان خود را در حل مشکلات این موسسه بکار گیرد.

Joomla! Debug Console