امروز: Thu 21 Jan 2021 برابر با 21 January 2021

پویش مهربانی و همدلی موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی برای نیازمندان و مستمندان واقعی

این پویش به همت مسئولین محترم موسسه ، کارکنان گرامی ، اساتید عزیز و بزرگوار  ، افراد خیر و نیک اندیش همزمان با ایام فاطمیه برگزار شد.

در این راستا ۶۰ بسته اقلام مواد غذایی تهیه و بین مستمندان و نیازمندان واقعی پخش گردید.
 این اقلام شامل برنج ، ماکارونی ، روغن و مرغ بوده و به همت و انفاق عزیزان خریداری و بسته بندی گردید.
 در آیین پخش این اقلام که با حضور سرپرست محترم موسسه ، اعضای هیات موسسین مجموعه ، همکاران عزیزم ، و معاونت سازندگی سپاه خوی ، مسئول بسیج دانشجویی سپاه شهرستان برگزار شد عزیزان در سخنانی کوتاه بر اهمیت مواسات و مهربانی در شرایط حاضر اشاره کردند و از اقدامات خودجوش و خیرخواهانه مجموعه شمس تبریزی خوی کمال تشکر و سپاسگزاری را نمودند.

همزمان با روز دانشجو مسئولین موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی با جناب آقای حسین عباسی معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان خوی دیدار نموده و به نقش مراکز آموزش عالی و دانشگاهی و رسالت آن ها در توسعه کشور در عرصه های آموزشی ; فرهنگی ; اقتصادی ; اجتماعی و سیاسی اشاره نمودند.
-----------

به گزارش امور فرهنگی موسسه به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت استاد شهید محمد مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه، هیات موسسین و سرپرست موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی پیامی صادر کرند .

وز شمار هفته پژوهش و فناوری:
‍‍

بدون شکّ ، نعمت بزرگ استقلال و آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندان بزرگواری است که با خون خود نهال پر خیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند
 آن نهال که امروزه به درختی تنومند و استوار تبدیل شده ، حال به دست شما عزیزان دانشجو سپرده شده است و این مسئولیتی بس سنگین و بزرگ است که همه ملّت و بخصوص شما دانشجویان که به حق سردمداران پیشرفت و ترقّی این کشور هستید ، در قبال آن وظیفه دارید
اینجانب 16 آذر ماه را که به عنوان نماد آزادگی و استکبار ستیزی هست گرامی داشته و  توفیقات روزافزون و سلامتی شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی ; خانوادگی به ویژه در عرصه فعالیت ‌های علمی، آموزشی ، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نمایم.

تسلیت خدمت خانواده محترم پاشاپور خویی به جهت درگذشت عمه گرامیشان.روحشان شاد

Monday, 05 October 2020 11:26