امروز: Wed 02 Dec 2020 برابر با 02 December 2020

لینک سامانه سمالایو

جهت ورود به سمالایو و شرکت در کلاسهای مجازی روی منوی سمالایو کلیک کنید

*قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد:*

✅ *در راستای جلسه شورای تحصیلات تکمیلی موسسه آموزش عالی شمس تبریزی و اطلاعیه های دانشگاه ارومیه و سازمان سنجش آخرین مهلت جهت اعلام آمادگی دفاع از پایان نامه و تعیین تاریخ دفاع  سی و یکم شهریورماه و آخرین مهلت دفاع از پایان نامه در نیمسال جاری ، تاریخ 15 مهر 1399 می باشد.*

صفحات 128 و 133 دفترچه انتخاب رشته

انتخاب رشته از سایت سنجش

شنبه مورخ 99/06/15 لغايت ساعت 24:00 روز سه‌شنبه مورخ 99/06/18

Friday, 07 August 2020 21:34

عید غدیر خم مبارک

Written by

پیام تسلیت موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی به مناسبت درگذشت مدیر گرانقدر حراست دانشگاه آزاد اسلامی خوی

انالله و انا الیه راجعون

▪️ خبر جانسوز درگذشت مرحوم دکتر مجید محمدنژاد ، از مدیران لایق ، فرهیخته  که در سنگر حراست مشغول به انجام وظیفه بود، مایه تاثر و تاسف گردید و همه ما متاثر این عزیز از دست رفته هستیم.
ضمن ابراز همدردی ، مراتب تسلیت و تعزیت خود را به جامعه فرهیخته دانشگاهی شهرستان خوی ، خانواده آن مرحوم اعلام و  برای آن مرحوم علو درجات و رحمت الهی مسئلت مینمایم.

Joomla! Debug Console