امروز: Mon 18 Oct 2021 برابر با 18 October 2021

بسمه تعالی

خبر جانسوز درگذشت مرحوم دکتر حسن نانبخش، عضو هیات موسس و معاونت دانشجویی و فرهنگی موسسه آموزش عالی آذرآبادگان ارومیه از مدیران لایق و فرهیخته حوزه آموزش عالی استان آذربایجان غربی مایه تاثر وتاسف فراوان همه گردید. بدینوسیله ضمن همدردی ، مراتب تسلیت و تعزیت خود را به جامعه فرهیخته دانشگاهی استان آذربایجان غربی، اعضای هیات موسس موسسه آموزش عالی آذرآبادگان ارومیه و خانواده  و بازماندگان آن مرحوم  ابراز و  برای آن مرحوم علو درجات و رحمت الهی مسئلت می نماییم..

سرپرست و اعضای هیات موسس

موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی

دیدار و نشست صمیمی سرپرست
 موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی با مسئول محترم بسیج دانشجویی شهرستان

در این جلسه آقایان دکتر فزون مهر و جناب سرهنگ محمدزاده پیرامون نقش مهم مراکز آموزش عالی و بسیج دانشجویی در تحقق شعار سال مباحثی را مطرح کردند.

یا مقلب القلوب و الابصار
     یا مدبر الیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال
 حول حالنا الی احسن الحال

⚛ نوروز امسال را که تولد دوباره طبیعت ، عید فرخنده و پیام‌آور دوستی ، عشق و محبت است ، در حالی در آغوش می‌گیریم که در سال 1399، شیوع ویروس منحوس کرونا ، عزیزان بسیاری را آسمانی کرد و فاصله‌های بسیاری را میان مردمان باصفای این سرزمین باعث گشت. از این‌رو یادمان باشد که زیبایی‌هاي کوچک را بهانه ای برای شادتر و بهتر زیستن قرار دهیم.
✅ اینجانب ضمن آرزوی صحت ، سلامتی و عافیت برای همه هم‌وطنان ارجمندم ، به‌ویژه بیماران عزیز و کادر درمانی و هم‌چنین آرزوی غفران الهی برای تمامی درگذشتگان ، فرا رسیدن سال نو و نوروز 1400 و تقارن آن با اعیاد مبارک ماه شعبان به ویژه ولادت باسعادت امام عصر (عج) را به محضر مردم شریف شهرستان خوی ، جامعه بزرگ دانشگاهیان شهرستان و  خصوصا " همکاران ارجمند ، دانشجویان عزیز و اساتید عزیز" موسسه آموزش عالی شمس تبریزی و خانواده محترمشان تبریک عرض نموده و از خداوند منان بهترین ها را برایشان آرزو می کنم.

نادر فزون مهر
سرپرست موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی

پویش مهربانی و همدلی موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی برای نیازمندان و مستمندان واقعی

این پویش به همت مسئولین محترم موسسه ، کارکنان گرامی ، اساتید عزیز و بزرگوار  ، افراد خیر و نیک اندیش همزمان با ایام فاطمیه برگزار شد.

در این راستا ۶۰ بسته اقلام مواد غذایی تهیه و بین مستمندان و نیازمندان واقعی پخش گردید.
 این اقلام شامل برنج ، ماکارونی ، روغن و مرغ بوده و به همت و انفاق عزیزان خریداری و بسته بندی گردید.
 در آیین پخش این اقلام که با حضور سرپرست محترم موسسه ، اعضای هیات موسسین مجموعه ، همکاران عزیزم ، و معاونت سازندگی سپاه خوی ، مسئول بسیج دانشجویی سپاه شهرستان برگزار شد عزیزان در سخنانی کوتاه بر اهمیت مواسات و مهربانی در شرایط حاضر اشاره کردند و از اقدامات خودجوش و خیرخواهانه مجموعه شمس تبریزی خوی کمال تشکر و سپاسگزاری را نمودند.

همزمان با روز دانشجو مسئولین موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی با جناب آقای حسین عباسی معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان خوی دیدار نموده و به نقش مراکز آموزش عالی و دانشگاهی و رسالت آن ها در توسعه کشور در عرصه های آموزشی ; فرهنگی ; اقتصادی ; اجتماعی و سیاسی اشاره نمودند.
-----------

Joomla! Debug Console